Stap 1. In de grijze menubalk klik je op beste bestellingen. Vervolgens klik je op bestellingen bekijken, verwerken en facturen uitprinten.

Stap 2. Selecteer de bestelling die je wilt verwerken door op de blauwe tekst met het bestelnummer te klikken. Nieuwe bestellingen zijn herkenbaar aan de status ‘bestelling verwerkt’ dat is weergegeven met een oranje knop. Je ontvangt een mail als er een nieuwe bestelling is binnengekomen. Bekijk bij de bestelinformatie (zie onderstaande) welke producten je dient te leveren en controleer of je voldoende voorraad hebt om aan de levertijd te kunnen voldoen.

Stap 3. Print de factuur. Klik op het tandwiel rechtsboven en selecteer ‘Print Factuur  (pdf)’.  Voeg de factuur toe aan het pakket.

Print nu de pakbon. Klik op het tandwiel rechtsboven en selecteer  ‘Pakbon Printen (pdf)’. De pakbon kan op het pakket worden geplakt voor de adressering.

Stap 4. Verzend nu het product via de door jou geprefereerde koerier of verzendmethode.

Stap 5. Ga terug naar de overzichtpagina (stap 1) en verander de status van ‘bestelling verwerkt’ naar ‘bestelling verzonden’ door op de oranje knop met 'bestelling verwerkt' te klikken en daarna 'bestelling verzonden' aan te klikken. De klant ontvangt automatisch een bericht van de verzending.