Wanneer een klant één van jouw producten heeft besteld in de Amsterdam Made webshop krijg je een mail. Dit is een kopie van de mail die de klant heeft gekregen.

Wanneer je de mail hebt gekregen log je in op de Amsterdam Made webshop. Je komt dan in je dashboard terecht.

Op het dashboard zien o.a. de meest recente bestellingen.

Selecteer de bestelling die je wilt inzien door op de blauwe tekst met het bestelnummer te klikken. In het onderstaande overzicht vind je alle relevante informatie, zoals klantinformatie en verzendinformatie.

Je kunt de bestellingen ook bekijken door op bestellingen te klikken in de grijze menubalk. Vervolgens klik je op bestellingen bekijken, verwerken en facturen uitprinten.

Je ziet een overzicht van de bestellingen met een overzicht van de bestelnummers (ID), de status, besteldatum, klant, telefoonnummer en totaalbedrag.