Stap 1. In de grijze menubalk klik je op beste bestellingen. Vervolgens klik je op bestellingen bekijken, verwerken en facturen uitprinten.

Stap 2. Bekijk de bestelling waarvan je de annulering wilt bevestigen door op de blauwe tekst met het bestelnummer te klikken. Geannuleerde bestelling zijn herkenbaar aan de status ‘annulering ontvangen’ dat is weergegeven met een rode knop. Je ontvangt een mail als er een bestelling is geannuleerd.

Stap 3. Ga terug naar de overzichtpagina (stap 1) en verander de status van ‘annulering ontvangen’ naar ‘annulering bevestigd’ door op de rode knop met ‘annulering ontvangen’ te klikken en ‘annulering bevestigd’ te selecterend.

De annulering is nu bevestigd.