Ga terug naar het besteloverzicht en verander de status van ‘bestelling verwerkt’ naar ‘bestelling verzonden’ door op de oranje knop met 'bestelling verwerkt' te klikken en daarna 'bestelling verzonden' aan te klikken. De klant ontvangt automatisch een bericht van de verzending.

De bestelling staat nu geregistreerd als verzonden.

Na het verwerken van de verzending start het financiële traject. De producten die langer dan 21 dagen geleden zijn verzonden worden wekelijk uitbetaald omdat Amsterdam Made er dan vanuit gaat dat de bestelling goed is verwerkt en niet meer zal worden geannuleerd. Bekijk een voorbeeld van de financiële afhandeling.