Je kunt nu je eerste producten toegaan voegen in de Amsterdam Made webshop. In het filmpje en de beschrijving hieronder leggen we je uit hoe je dit doet.

De productpagina bestaat uit verschillende onderdelen. Dit is een Snelstart en er zijn veel opties binnen de Amsterdam Made webshop. Daarom behandelen we niet alles. De opties en onderdelen die niet beschreven daarom s.v.p. niet aanpassen of invullen. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen via webshop@amsterdammade.org of via dit formulier .

Stap 1. In de grijze menubalk klik je op producten.

Stap 2. Vervolgens klik je op producten in uw webwinkel beheren.

Stap 3. Klik in het volgende scherm rechtsboven op .

Stap 4. Vul nu per product, deze pagina met productinformatie in.

<<< 2. Aanvullen van je verkopersprofiel - 3.1 Tabblad Algemeen >>>