LET OP: Je kunt dit overslaan als je dit al een keer hebt gedaan.

Om je zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn en je producten zo goed mogelijk te laten verkopen, is het belangrijk je verkopersprofiel aan te vullen. Wij hebben vooraf al enkele gegevens van jou ingevuld. Deze kun je aanpassen en aanvullen. In het filmpje en de beschrijving hieronder leggen we je uit hoe je dit doet.

Stap 1. Ga met je muis naar Makers.

Stap 2. Klik in het menu op Makers.

Stap 3. In volgende scherm zie je jouw ID, naam, emailadres, jouw registratiedatum en status. Klik vervolgens op je naam.

Op de volgende schermen kun je nu jouw profielgegevens invoeren en bijwerken.

Tabblad Algemeen

Dit is de algemene basisinformatie die er nodig is voor de Amsterdam Made webshop. Zoals je bedrijfsnaam, contactinformatie en een eventueel verzendadres voor bijvoorbeeld de commissie factuur, etc.

Tabblad Omschrijving

Geef hier een omschrijving van jou als verkoper en maker. Deze omschrijving wordt op de website getoond wanneer bezoekers op jouw verkopersnaam klikken.

Beschrijf bijvoorbeeld hoe jouw bedrijf tot stand is gekomen, hoe lang het al bestaat en waarom je juist déze specifieke producten maakt, etc. Gebruik voor dit stukje tekst maximaal 100 woorden.

Tabblad Logo’s

Upload hier het logo van je bedrijf of product.

Het bovenste logo wordt in de Amsterdam Made webshop gebruikt

Het onderste logo komt op de facturen te staan

Belangrijk: Afbeeldingen mogen niet groter zijn dan 1 mb!

Stap 4.  Opslaan Je bent nu klaar. Klik op de blauwe knop Opslaan en sluiten.

<<< De eerste keer inloggen. - 3. Je eerste producten toevoegen >>>