WELKOM BIJ DE AMSTERDAM MADE WEBSHOP

Je gaat je producten via de Amsterdam Made webshop verkopen. Bedankt daarvoor!

Deze snelstart helpt je op weg om je producten in de Amsterdam Made webshop toe te voegen. In 5 stappen staan je producten online en kun je beginnen met de verkoop.

Zoek je informatie die niet in deze snelstart beschreven staat, raadpleeg dan deze  ‘knowledge base’:

Hierin kun je meer informatie vinden over de meer geavanceerde instellingen en hierin staan tips om jouw verkoop te verbeteren.

Voor overige vragen, neem contact met ons op via webshop@amsterdammade.org

Succes!

De Amsterdam Made webshop.

image09.pngHeb je geen tijd voor het inrichten van de Amsterdam Made webshop? Ook daar kunnen we je mee helpen. Neem dan ook contact op.

Stap 1 De eerste keer inloggen >>>
Heb je dit al gedaan ga dan meteen door naar Stap 3 Je eerste product uploaden >>>